17 januari 2019: Captains diner

Op donderdag 17 januari verzamelden een 50 leden zich bij Graan voor Visch voor de traditionele opening van het jaar met het Captains diner. De chefkok en bediening hebben weer uitermate hun best gedaan ons in de watten te leggen.

Na het voorgerecht vertelde Frank Korf ons over Worldemp, een bedrijf dat Indiase medewerkers werft voor en inzet bij Nederlandse bedrijven. We werden daarbij zelfs even live in contact gebracht met een van de medewerkers in India.

Er is deze avond 1 nieuw lid geballoteerd: Cees van der Linden - Algemeen Directeur Conservator Group. Hij verscheen zonder stropdas voor de Commissie van Advies en heeft dat - samen met de eveneens ongedaste Roel Mostert - moeten bekopen met het sponsoren van de de wijn. U bent dus gewaarschuwd...! Overigens bleek voorzitter en voordrager Menno Wognum Cees op de dasplicht gewezen te hebben, waardoor er even hardop getwijfeld werd aan de overredingskracht van onze voorzitter. Hij wist echter gepast te bewijzen dat het hem aan overtuigingskracht niet schort door - bijna! - alle aanwezigen op de been te krijgen.

Mannes Boelen droeg een prachtig gedicht voor over de ontruiming van het ADM-terrein. U kunt het beluisteren of nalezen in onze gedichtenbundel.

Peter Maanders maakte een paar foto's van deze wederom gezellige avond.